ONZE WINKEL

Welkom bij Alexanderhoeve Maarssenbroek. Wij zijn Angelo, Ria en Mariska en je vindt onze winkel in het mooie Bisonspoor winkelcentrum. Als scholier begon ik in de kaas te werken en dat is nu al zo'n 20 jaar geleden. We hebben veel mooie producten in onze winkel (zie hieronder), maar de absolute aanraders zijn de rauwmelkse boerenkazen, een mooi en oud ambacht en een product dat alleen bij de speciaalzaak verkrijgbaar is.

In onze winkel vind je een geweldig assortiment boeren-, Noord Hollandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten en een prachtig wijn- en portassortiment. Eigenlijk hebben we alles in huis voor een heerlijke avond thuis genieten. 

HOLLANDSE KAAS
We hebben in onze winkel tal van Hollandse kazen. Van jong tot zeer oud, van Noord Hollands tot Friese nagelkaas. Daarnaast hebben we ook een mooi assortiment biologische kazen. Altijd eerlijk en vers!

BUITENLANDSE KAAS
Onze buitenlandse kazen zijn eveneens om te smullen. Blauwader, roodkorst, geitenkaas... Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. En altijd de beste kwaliteit! 

NOTEN
Onze noten zijn altijd vers. Of je nu van cashews, macadamia's, pinda's of amandelen houdt, Wij hebben het. Altijd vers gebrand op kwaliteit!

WIJN
In onze winkel kun je ook terecht voor de lekkerste wijnen uit heel Europa. Daarnaast hebben wij ook een prachtig portassortiment.

Onze openingstijden zijn
maandag t/m donderdag: 9:00 - 18:00
vrijdag: 9:00 - 20:00
Zaterdag: 8:30 - 17:00

Graag tot ziens bij ons in de winkel!

Angelo & team